facebookicon ua

   

Актори:
Мелінда Орос, Магдолна Ваш, Імре Сабо, Язмін Гецел
Форноші Д. Юлія, Іштван Шевтер, Адрієн Чеке, Сілард Сілваші
Наталія Гал, Ференці Аттіла

Сценічне рішення та постановка:
Наталія ГАЛ і Магдолна ВАШ
Акомпанує на фортепіано: Діана Антал
Автор музики: Золтан Вілмош Букта
Сценічний рух: Петер Орос
Світло і звук: Чаба Форіш, Ерік Форіш, Деже Сабо
Працівники: Дєрдь Копинець, Міклош Балог, Чаба Кельник

Головний режисер театру: Аттіла Віднянський

Кажуть, навіть якщо жінка не знає, чого хоче, вона цього дуже хоче. Що ж, не варто відразу ускладнювати, адже Антал Серб уже сказав, що жінки всі однакові: одна така, друга сяка. Формула вирішення також проста, є лише два способи впоратися з ними - за винятком того, що ніхто не знає жодного з них. Розмірковуючи про стосунки між чоловіком і жінкою, Фрідєш Карінті дійшов до найпростішого питання: «Чи може бути щира дружба між чоловіком і жінкою...», а якщо так, то «так чи ні, а якщо так, то чому ні?"
Всі ми знаємо схожі на наведені дотепні афоризми про особливості жіночої душі та природи. Своєю виставою-кабаре Берегівський театр не береться розв’язати питання, розкрити нібито незбагненні таємниці жіночої душі чи довести незаперечні риси жіночого характеру, як і не дає перевіреного рецепту мати справу з розбіжностями. Скоріше він пропонує відчути особливості людської природи, типові життєві, ситуації, що часто викликають сміх, на які ми можемо поглянути і переконатися: як би ми не намагалися його зіпсувати, життя все одно може бути прекрасним.
Серед великих жанру Андор Габор (Ти в поганому настрої, тату?), Еньо Хелтай, Фрідєш Карінті (Бігун на підборах; Не знаю, але моя дружина підозріла...), Міклош Лерінц ( Жінка за фортепіано), Ференц Молнар і Еньо Рейто (Геркулесова бонбона) кличуть на допомогу в супроводі популярних мелодій.

Тривалість вистави: 1 година 30 хв.